• LEF 2019

  (Over)leven in de gevangenis, hoe doe je dat eigenlijk? Kun je mensen vertrouwen? Ben je jezelf of speel je een rol? En ontsnappen, is dat überhaupt mogelijk?

  Katja komt terecht op de vrouwenafdeling van De Koepelgevangenis. Onterecht volgens haarzelf, dus no way dat ze de rit braaf gaat uitzitten. Ogen en oren open houden is het devies. Ze is slim, en gewiekst en zoekt een weg naar buiten…

  LEF is een muzikale theatervoorstelling met power vrouwen, (on)geïnteresseerde cipiers, gekheid, kilte, leugens, humor, een traan en een beetje pijn.

  Geïnspireerd door waar gebeurde verhalen en gebracht op een zeer toepasselijke locatie…..

  Script: Koen Ketelaars
  Regie: Elize Jorritsma
  Muzikale leiding: Annemarie Paulusse
  Begeleiding: Tirips
  m.m.v. DE4

 • Zusterliefde 2018

  Een nieuw café in Breda. Een vrouwencafé, (maar mannen zijn ook van harte welkom), gerund door 2 vriendinnen. Waarom in Breda? Eén van de 2 is in Breda geboren en heeft altijd het gevoel gehad dat ze terug naar Breda moest. Hier kan ze vinden wat ze mist. Maar wat mist ze eigenlijk? En het café, wordt dat een succes? Het trekt in ieder geval bezoekers van zeer divers pluimage!

  Script: Frans Fluitman - Regie: Elize Jorritsma - Zangcoach: Annemarie Paulusse - Piano: René van Assche

 • Je Held of Je Leven 2017

  Waar is de held als je hem nodig hebt?

  In een nachtclub die zijn bestaan dankt aan crimineel geld en wegkijkende ambtenaren, zijn vooral de artiesten de dupe van de wetteloosheid die er heerst. Het roer moet om. Er moet en zal iets veranderen. Hadden ze maar een held die hun leven draaglijk kon maken….

  Een komische vertelling met herkenbare muziek, met medewerking van Dansstudio Jump en Combo Shuffle&Play.

 • Dinnershow 2016

  Een zeer gevarieerd programma, van nederlandstalig tot een reis rond de wereld. Met een lekker hapje en drankje!

 • Breda on Tour 2015

  Waar is het Breda bier gebleven? En hoe komt het dat in Frankrijk ineens iedereen aan het bier zit? Een Frans getint muzikaal avontuur onder begeleiding van Sinfonietta en met medewerking van De4, Brabants Operettekoor, Babzz Kidzz en Dansschool Lotuz Bavel.

 • Dinnershow 2014

  Verschillende gouwe ouwe musicalnummers, geheel in stijl gebracht en afgewisseld met een smakelijk diner.

 • Breda on Tour 2013

 • The Baker's Wife 2012