DIT ZIJN WIJ

2022

Baronieland Ziekenhuis is net een bijenkorf. Er wordt hard gewerkt en overal gebeurt wel wat. Normaal niet te zien voor de bezoekers, maar tijdens deze rondleiding achter de schermen wel!

Het personeel probeert de sfeer erin te houden maar de druk is hoog in het Baronieland Ziekenhuis, op allerlei fronten: werkdruk, financiële druk, ethische/kwaliteitsdruk, prestatiedruk, sociale druk, rapportage/automatiseringsdruk – het wordt altijd maar meer, nooit minder!

En dan komt er ook nog een nieuwe directeur. Zal deze het tij weten te keren of is dit de laatste druppel voor het geplaagde ziekenhuis?.…

Gelukkig valt er af en toe ook wel wat te lachen, al blijkt niet iedereen te vertrouwen...

Deel deze pagina

LEF 2019

(Over)leven in de gevangenis, hoe doe je dat eigenlijk? Kun je mensen vertrouwen? Ben je jezelf of speel je een rol? En ontsnappen, is dat überhaupt mogelijk?

Katja komt terecht op de vrouwenafdeling van De Koepelgevangenis. Onterecht volgens haarzelf, dus no way dat ze de rit braaf gaat uitzitten. Ogen en oren open houden is het devies. Ze is slim, en gewiekst en zoekt een weg naar buiten…

LEF is een muzikale theatervoorstelling met power vrouwen, (on)geïnteresseerde cipiers, gekheid, kilte, leugens, humor, een traan en een beetje pijn.

Geïnspireerd door waar gebeurde verhalen en gebracht op een zeer toepasselijke locatie…..

Script: Koen Ketelaars
Regie: Elize Jorritsma
Muzikale leiding: Annemarie Paulusse
Begeleiding: Tirips
m.m.v. DE4

Dinnershow 2016

Een zeer gevarieerd programma, van nederlandstalig tot een reis rond de wereld. Met een lekker hapje en drankje!

Breda on Tour 2013

Zusterliefde 2018

Een nieuw café in Breda. Een vrouwencafé, (maar mannen zijn ook van harte welkom), gerund door 2 vriendinnen. Waarom in Breda? Eén van de 2 is in Breda geboren en heeft altijd het gevoel gehad dat ze terug naar Breda moest. Hier kan ze vinden wat ze mist. Maar wat mist ze eigenlijk? En het café, wordt dat een succes? Het trekt in ieder geval bezoekers van zeer divers pluimage!

Script: Frans Fluitman - Regie: Elize Jorritsma - Zangcoach: Annemarie Paulusse - Piano: René van Assche

Breda on Tour 2015

Waar is het Breda bier gebleven? En hoe komt het dat in Frankrijk ineens iedereen aan het bier zit? Een Frans getint muzikaal avontuur onder begeleiding van Sinfonietta en met medewerking van De4, Brabants Operettekoor, Babzz Kidzz en Dansschool Lotuz Bavel.

The Baker's Wife 2012

Je Held of Je Leven 2017

Waar is de held als je hem nodig hebt?

In een nachtclub die zijn bestaan dankt aan crimineel geld en wegkijkende ambtenaren, zijn vooral de artiesten de dupe van de wetteloosheid die er heerst. Het roer moet om. Er moet en zal iets veranderen. Hadden ze maar een held die hun leven draaglijk kon maken….

Een komische vertelling met herkenbare muziek, met medewerking van Dansstudio Jump en Combo Shuffle&Play.

Dinnershow 2014

Verschillende gouwe ouwe musicalnummers, geheel in stijl gebracht en afgewisseld met een smakelijk diner.

Deel deze pagina